عصر کرد

آخرين مطالب

حرف‌های دردناک بازیگری که چند سال پیش دچار عارضه مغزی شد | حاضرم در همین 78 سالگی هم کار کنم اما هیچ‌کس... گفتگو

حرف‌های دردناک بازیگری که چند سال پیش دچار عارضه مغزی شد | حاضرم در همین 78 سالگی هم کار کنم اما هیچ‌کس...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش همشهری آنلاین، این بازیگر باسابقه در گفتگویی که به انگیزه زادروزش انجام شد، ابراز تاسف کرد که از سوی همکارانش مورد کم‌توجهی قرار گرفته و آرزو کرد که مردم کشورمان بیش از پیش، دوستدار یکدیگر باشند.
او درباره وضعیت حضور خود در پروژه‌های هنری گفت: همانطور که می‌دانید 4، 5 سال پیش عارضه‌ای برایم پیش آمد که آن را هم موهبت الهی می‌دانم چون نیازی به این پول‌هایی ندارم که در فیلم‌ها و سریال‌ها می‌دهند که البته بعضی هم نمی‌دهند ولی اصل قضیه، کار کردن است که من حضور داشته باشم.
ساربان اضافه کرد: در این چند سال شاید 6، 7 فیلم کوتاه، یک تئاتر و دو فیلم بلند کار کردم و خوشحالم که همین کارها را داشتم ولی برای من کافی نبود. اخیرا هیچ یک از دوستان تهیه‌کننده، کارگردان یا دستیاران‌شان تماسی نمی‌گیرند که حتی حالم را بپرسند و این خیلی بد است چون من هنوز هستم و تمام و محو نشده‌ام. اسمم هست و خودم هم حضور دارم و مردم کارهای مرا به یاد دارند ولی این رفتار باعث تاسفم شده است.
او با اشاره به شرایط جسمانی‌اش ادامه داد: من که خواهان نقش‌های پرتحرک نیستم بلکه خواستار نقشی متناسب با سن و سال و متناسب با وضعیتم، هستم. ضمن اینکه قرار نیست یک هنرپیشه حتما سر صحنه بدود یا کار سختی انجام بدهد. بعضی نقش‌ها پشت میز نشسته‌اند یا حرکات آرامی دارند.
این بازیگر پیشکسوت ادامه داد: درباره متن هم درست است که امروز به سن 78 سالگی می‌رسم و این سن برای هر آدمی مقداری فراموشکاری و کم‌ذهنی می‌آورد، ممکن است من نیز در گفتن دیالوگ‌های بلند مشکل داشته باشم ولی طبیعتا در بیان دیالوگ‌های عادی و روزمره و مناسب با آن کارکتر مشکلی ندارم.
ساربان که همچنان علاقه‌مند به کار کردن است، افزود: دوست دارم اگر شرایط مهیا باشد، همان کسانی که قبلا با هم کار کرده‌ایم، تماس بگیرند تا دوباره کار کنیم و من هم قول می‌دهم بدون هیچ عوارض و مزاحمتی سر صحنه با آنان کار کنم. همچنانکه قبلا هم سر صحنه، هرگز مزاحم و بدقلق و بدخلق نبوده‌ام و با همه سختی‌ها، گرمای تابستان و سرمای زمستان مدارا کرده‌ام. الان هم حاضرم متناسب با سن و سالم کار کنم ولی کم‌لطفی دوستان باعث این کم‌کاری شده که امیدوارم برطرف شود.
او در پاسخ به اینکه اصلی‌ترین خواسته شما در روز تولدتان چیست، گفت: اصلی‌ترین خواسته من به مردم برمی‌گردد و دوست دارم روزی برسد که مردم به وجود، روح و فیزیک خود فکر کنند که چرا به این دنیا آمده‌اند. صداقت را از همه چیز بالاتر می‌دانم و امیدوارم که مردم ما صادق باشند، اول با خودشان و بعد با اطرافیان‌شان. اگر راستگویی باشد و منم زدن‌ها و سوداگری و سودپرستی فردی در جامعه ما نباشد، اجتماع ما خیلی بهتر از این می‌شود.
ساربان افزود: آرزو می‌کنم روزی برسد که خیلی دیر هم نباشد ولی حتی اگر به عمر من قد نداد، مهم نیست اما روزی نه چندان دور، مردم جامعه ما صادق باشند و نسبت به یکدیگر رفتارهای غیر انسانی نداشته باشیم. همه دل‌مان برای هم بتپد و واقعا دلسوز یکدگیر باشیم. مردم رو راست باشند و ادعای اینکه من پول، قدرت یا مقامم بالاتر است، نداشته باشند و برادری و برابری را به معنای واقعی تجربه کنیم. آرزوی شخصی ندارم، جز سعادت برای خانواده و دوستانم.
محمد ساربان بازیگری است که در کارنامه هنری خود بازی در آثاری همچون «شاپرک خانوم» (بیژن مفید)، «دایره گچی قفقازی» (داریوش فرهنگ)، «ادیپ شهریار» (مهدی هاشمی)، «سربازه» (هرمز هدایت)، «پادشاه مار» (گلاب آدینه)، «کلبه عموتم»، «ایکارو»، «2342 روز بد» (بهروز غریب‌پور)، «سلامان و ابسال» (مهدی شمسائی)، «آتش افروزان»، «سوگ سیاوش»، «باغ آلبالو» و «یوسف و زلیخا» (پری صابری)، «هفت نمایش» (اسماعیل خلج)، «رکاب» (عزت‌الله مهرآوران) را به ثبت رسانده است. بازی در فیلم «جنایت ‌بی‌دقت» به کارگردانی شهرام مکری، یکی از کارهای سینمایی او در سال‌های گذشته است.
کد خبر 923350 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/960342/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری محفل شعر نوزدهمین جشنواره بین المللی فجر در زاهدان

چرا مولانا و سایر ادبا از شعر برای بیان حکمت استفاده می‌کردند ؟

کتابی جالب که درباره نقص عضو برای کودکان صحبت می‌کند

یاسین سلمانی و یک فرصت طلایی که از دست رفت!

فرجی جدیدترین سه رقمی پرسپولیس

صعود تیم بانوان پرسپولیس به لیگ برتر

گل‌های برتر در لیگ برتر؛ آنهایی که خود را در باشگاه‌شان جاودانه کردند!

حواشی مراسم اولین سالگرد درگذشت غلامرضا بهروان

از پیوستن فلیکس به میلان تا احتمال بازگشت جرارد به رنجرز

تمرین تیم ملی جوانان پیش از تقابل با عربستان

تراکتور از پوستونسکی دفاع کرد

شروع انتقادات از ستاره 70 میلیون یورویی پاریس

بازگشت پرسپولیس به صدر جدول لیگ پایتخت!

بازگشت درویش به انتخابات فدراسیون!

درخواست پرسپولیس از ای‌اف‌سی برای هفته پایانی

رونالدو به ایران نمی‌آید، مگر به دو دلیل!

برترین فیلم‌های هواپیمایی ایرانی و خارجی: پروازی هیجان‌انگیز در دنیای سینما

نوازنده تونسی در جشنواره موسیقی فجر روی صحنه می‌رود

میلاد محمدی، مقهور نام و کیفیت کانسلو

جای خالی ترانه علیدوستی در جشنواره و ماجرای پاره شدن رباط زانو سارا بهرامی

اعتصاب معلمان و فرهنگیان دو استان در اعتراض به تاخیر در پرداخت حقوق ها

وام بانک مسکن چند نفر را صاحب‌خانه کرد؟

سهمیه بومی گزینی بازبینی می‌شود

توسعه توریسم درمانی در کردستان نیازمند سرمایه‌گذاری است

کردستان نقش مهمی در تامین امنیت غذایی کشور دارد

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی کردستان معارفه شد

توسعه رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کردستان مورد توجه وزارت بهداشت باشد

«شعله شاه غیبی» به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان معرفی شد

490 پروژه مخابراتی در کردستان به بهره‌برداری رسید

بساط زیرمیزی پزشکان برچیده شود

نیازمند حمایت خیران و توسعه توریسم درمانی هستیم

اجرای طرح ترافیکی ، برخورد با وسائط نقلیه فاقد معاینه فنی

بانک صادرات ایران، یکی از بازوان قدرتمند در حمایت از اقتصاد و تولید کشور است

یادداشت محسن رضایی درباره اقتصاد آمریکا در دوره ترامپ/ برای حفظ نقش دلار شاید یک جنگ جدید ایجاد کند/ علت فروپاشی شوروی یخ زدن روبل در تجارت بود

دستگاه قضایی استان با جدیت و نظارت مستمر به دنبال رفع موانع تولید است

تحقق اقتصاد مقاومتی بدون تامین زنجیره غذایی ممکن نیست

توزیع سیب‌زمینی با قیمت مصوب در کرمانشاه

ضعف بانک‌های کرمانشاه در پرداخت وام ازدواج به جوانان

جوان سال استان کرمانشاه در 8 بخش معرفی می‌شود

بزرگ‌ترین پروژه فرودگاهی کشور افتتاح شد

افتتاح 10 مرکز مشاوره ازدواج جدید در کرمانشاه

8387 زوج کرمانشاهی در انتظار دریافت وام ازدواج

برپایی 50 غرفه فرهنگی در مسیر راهپیمایی 22 بهمن کرمانشاه

کاهش دما و بارش برف و باران در کرمانشاه

علوم پزشکی نیازمند اختصاص بودجه‌های جهشی برای ارتقای شاخص‌های سلامت است

حوزه بهداشت و درمان کردستان نیازمند حمایت ویژه وزارت بهداشت است

حوزه سلامت کردستان نیازمند اعتبارات جهشی است

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: بیمه دی هم راستا با بنیاد در خدمت رسانی به جامعه ایثارگری

عملکرد مسئولان با سنجش رضایت مردمی اصلاح شود

کسب 57 مدال رنگارنگ ورزشی توسط دانش‌آموزان کردستانی